Kedves Gyerekek!

  Mint már bizonyosan az iskoláitokban kitett plakátokról, s Túrkeve Televízióból értesülhettetek róla, ebben a tanévben is elindítottuk a kézműves szakkört, ami továbbra is ingyenes.
Továbbra is szeretettel várom a korábbi tagokat, s újakat is szívesen látok. A szakkör idejét az eddig jelentkezettek igényéhez alkalmazkodva alakítottam ki.   

  Minden héten szerdán 14 30- és 16 30 óra között várom a tevékenykedni vágyó általános iskolásokat.
Aki valamilyen okból nem tud az adott foglalkozáson részt venni, semmilyen következménnyel nem jár.
Ha valaki késve tud jönni, vagy hamarabb el kell menjen, ez is természetes.
Akik már járnak, azok tudják, hogy nálunk a legfontosabb elv, hogy úgy dolgozzatok, hogy közben jól
érezzétek magatokat. Mindenki a képességeihez mérten azt készít, amit szeretne.
Ebben maximálisan segítem. Természetesen ennek csak a felszereltségünk szab határt, de ezt is igyekszünk folyamatosan fejleszteni. Én is mindig újabb és újabb technikákat tanulok meg, s készítem a mintadarabokat, hogy legyen miből választani a tevékenykedni vágyó gyerekeknek.
Ugyanis bármilyen ötlettel előállhattok, hogy mit szeretnétek készíteni, mindenhez megpróbálom
megteremteni a feltételeket.

  Legfőképpen természetes anyagokkal dolgozunk Nagyon szeretnek a szakköri tagok ajándéktárgyakat készíteni, amit innen kap valaki, az biztosan egyedi, s személyre szóló. Szívesen fogadom azt is, aki esetleg csak kíváncsi az itt folyó munkára, s még nem döntötte el egyértelműen, hogy járni fog.
Aki úgy gondolja magáról, hogy nem olyan ügyes, ez ne riassza el a szakkörtől, mert itt nincs osztályzás, nem kell a kudarctól tartani, itt mindenki örül a másik munkájának is.   Jó lehetőség "ügyetlenebbeknek" a képességeik fejlesztésére.

  Szeretettel vár benneteket: Zsuzsa néni

 

A "Minőségi, komplex turisztikai szolgáltatásfejlesztés kézművesház és fedett lovarda kialakításával" című projekt
az "Új Magyarország Vidékfejlesztési Program" keretében, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap támogatásával valósult meg